Jobba hos oss

Västerholms friskola arbetar ständigt med att hålla en högkvalitativ undervisning i en trygg och stimulerande skolmiljö. Vi har höga förväntningar där vi genom stort engagemang och ansvarstagande i alla situationer skapar möjlighet för alla att nå sin fulla potential och lära för livet, såväl kunskapsmässigt som socialt och kreativt. Vi tycker gemenskap och en vilja att stötta varandra i vårt uppdrag är en viktig del i vårt arbete.

 
Är du intresserad av att arbeta med oss? Se om vi har en vakant tjänst som passar dig eller gör en spontanansökan till jobba@vasterholm.se
 

 

Vill du jobba extra vid sidan av dina studier?

Vi söker dig som går en högskole- eller universitetsutbildning, gärna lärar- eller fritidspedagogstuderande, som kan hoppa in med kort varsel. Du vill ha ett kvalificerat extraarbete där du kan praktisera dina teoretiska kunskaper från studierna.

Som person är du ansvarstagande, professionell och med en vilja att göra ditt yttersta. Eftersom behovet av vikarier kan uppstå med kort varsel är du flexibel och anpassningsbar efter verksamhetens behov.

Som vikarie i en skolverksamhet behöver du vara trygg i dig själv, ha en god kommunikativ och pedagogisk förmåga samt trivas med att arbeta med barn och ungdomar.

För mer information kontakta expeditionen på 08-556 47 800 eller maila till jobba@vasterholm.se