Föräldramöten under Covid-19 pandemin


oktober 9, 2020 2:38 e m av Caroline Svane

På grund av rådande situation kan skolan i nuläget inte bjuda in till sedvanliga föräldramöten tillsammans med lärarna. Under vecka 42 har alla elever utvecklingssamtal inbokade. I samband med dem kommer lärarna också att berätta om sådant som vi brukar att ta upp på föräldramötet.  

Vi sätter stort värde på samarbetet mellan hem och skola. Läs gärna här på hemsidan om vilka förväntningar du som vårdnadshavare kan ha på oss i skolan och vad skolan har för förväntningar på dig som förälder/vårdnadshavare.

Admentum

Admentum är skolans viktigaste informationskanal till vårdnadshavare. I Admentum kan vårdnadshavare och elever ta del av lektionsplaneringar, veckobrev, närvaro och elevens kunskapsutveckling i form av prognoser, betyg och omdömen. 

Ladda gärna ned Admentums app i din telefon. Där får du skolnyheter och meddelande om ditt barns eventuella frånvaro direkt i appen. Det är viktigt att du sjukanmäler ditt barn om hen blir sjuk. Aktivera notiser så att du får ett pushmeddelande om ditt barn har ogiltig frånvaro eller kommer för sent till lektionen. Vi vill att du bekräftar att du tagit del av informationen. Det gör du enkelt direkt i appen.

Du kan läsa mer om hur du gör i Admentum här. Om du behöver hjälp är du välkommen till vår expedition så finns vi där för dig.

Om du har några frågor om skolan, tveka inte att kontakta oss.