Vi byter plattform


augusti 23, 2018 10:04 f m av Caroline Svane

Sedan skolstart har Västerholm bytt till Skolplattformen som ska ersätta både Adela och Unikum. Fördelen med det nya systemet är att det är mer överskådligt och användarvänligt. Det har en funktionell app där du bland annat direkt kan sjukanmäla ditt/dina barn, se ditt/dina barns schema, närvaro, få meddelanden från skolan, betyg och bedömningar och mycket mer.

Nedan bifogas instruktioner om systemets funktioner, de finns att läsa på svenska, arabiska, engelska, spanska och turkiska.

 

APP Skolplattformen Arabiska APP Skolplattformen Engelska APP Skolplattformen Spanska App Skolplattformen Svenska APP Skolplattformen Turkiska WEBB Skolplattformen Arabiska WEBB Skolplattformen Engelska WEBB Skolplattformen Spanska WEBB Skolplattformen Svenska WEBB Skolplattformen Turkiska