Stöd för distans- och fjärrundervisning


mars 20, 2020 12:02 e m av Emelie Bondesson

Västerholm jobbar för fullt med att säkerställa att undervisningen fortsätter som vanligt på skolan samtidigt som vi förbereder för att kunna undervisa alla elever på distans om Regeringen fattar beslut om att skolorna ska stängas.

Vi har nu publicerat ett stöd för hur distans- och fjärrundervisning kan ske på Västerholm. Detta stöd är tillgänglig inte bara för alla elever och personal på Västerholm, utan för vem som helst som vill ta del av vårt arbete med att säkerställa en kvalitativ undervisning, även under dessa omständigheter.
 
Ni hittar sidan via den här länken: https://sites.google.com/vasterholm.se/distansundervisning/
 
Sidan går även att nå genom länk på vår förstasida.
 
Stort tack till all personal på Västerholm som ser till att vårt viktiga arbete fortsätter!